logo

Al Yazmalım 37. Bölüm Final izle

Özet: Helin hapisten kurtulmanın yollarını zorlarken İlyas da yaptıklarını Helinin yanına bırakmayacağını her fırsatta söylemekte ve gerekirse onu öldürebileceğini bile söylemekten çekinmemektedir. Bu nedenle mahkemeye getirilirken Helin saldırıya uğrayınca bütün şüpheler İlyas üzerinde yoğunlaşır. Masum olan İlyas, Asiyenin bile kendisinden şüphe etmesi ile sürpriz bir karar alacak ve herkesi şaşkına çevirecektir.
aleyna demiş ki;
İnanamiyorum ya bogle son mu olur dizi muhtesem gidiyordu diziye tam alistim finale girdi olaca seymi
01.02.2014 - 16:31
0   0

asddf demiş ki;
final cok kotu olmus ilyas la asiyenin sonu bu olmamalıydı film cok ıyıydı ama finalde batırmışlar bence . :(
26.06.2013 - 18:36
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim...canimmm;) bende bir yerde okumustum Ailesi ile tatilde diye,,,,demek dogruymus Neden RESIM almadin??? Ben kendisini ve oyunculugunu cok begenirim.Senin adina sevindim ve benimle paylastigin icin tesekkürler canim arkadasim:) Sen nasil oldun??Dilerim daha iyisindir. Ben yine o dergiden aldim.Ve enson yenilikleri ve gelismeleri okudum Bitince sanada anlatirim OK? Sevgilerimle öpüyorum cok K.i.b

0   0

sezzy demiş ki;
Berrancigim, seni bu sayfada bulacagim icin burdan sana yazmak istedim. Gecen cuma aksamustu Al yazmalimdaki Ali.yi(kir sacli mavi gozlu, ismini unuttum:(()Bagdat caddesinde dolasirken gorduk, daha dogrusu arkadasimin esi bakin bakin kerpeden Ali diye bagirdi( Ezel dizisinde ismi Kerpeden Ali idi) hepimiz birden baktik, Kerpeden Ali hitabi onu hafifce guldurdu, yaninda esi de vardi(Ucurum dizisindeki esmer zayif, ufak tefek bayan)onlar da herkes gibi yuruyuse cikmislar:)))Ayni dizilerdeki gibiydi. Onun dizisi bitti ama esinin cevirdigi ucurum dizisi daha bitmedi galiba.

0   0

ferda demiş ki;
Dizi Ekibi coktan tatile cikmislar bile:)))Kitabini alin veya Sinema filmi olarak Orjinalini indirip seyredin

0   0

duygu demiş ki;
Bencede bogle bitmemeli lutfen devami gelsin ilyasla asiye barissinlar

0   0

murat demiş ki;
boyle bıtmemelı bune ya haftalardır kacırmadıgım bı fılmı son bolumunu ızledıkden snra keske ızlemeseydım dedım

2   0

kartal demiş ki;
BerranCan değiştirsinler ne olmuş D:

0   0

Berran demiş ki;
Sehir disinda oldugumdan ancak dün aksam izledim.Veeee..tam benim istedigim gibi bir FINAL olmus:))) Tebrikler.... Zaten iyice dinlenirse gerek ILYAS ve gerekse ASIYENIN sözlerini kisaca özet olarak sorduklariniza cevap olur.ILYAS olgunlasmaya karar verdi ve öz elestirisinden belliydi. O herkesin ona olan güvenini kaybetmisti.Ele avuca sigmayan dögüs horozlari gibiydi.Her an kavgaya hazir hatta öldürmeye.Kendisine bir ceki-düzen vermesi gerekiyordu. Bunu doktorlarla veya terpistlerle yapacak tiynette bir adam degildi.Verdigi karar alkislanacak bir karardi.A$K zaten ayni zamanda VAZGECMEK tirASIYE ise sakin,güvenli ve huzur bulacagi bir LIMANi tercih edecegi taaaa..en basinda ESERI tanitirken ÖZETte yazmislardi.Ayrica orjinalide öyleydi.Siz daha baska istiyorsunuz diye FINALImi degistirsinler??? Cok alemsiniz;))tüm Ekibin emeklerine saglik.Basta BARIS FALAY olmak üzre ayrica Asiye karakteride cok basariliydi Hepsinin yolu acik olsun:))

0   0

ümmet demiş ki;
yogun istek üzerine yeni bölümü final yapsınlar böle bitmesin:(

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler