logo

Acayip Hikayeler 11. Bölüm izle

Özet:
Murat Kazanlı demiş ki;
İğrenç ötesi . Nefret arttırıcı . saçma sapan bir BAŞ YAPIT...
17.03.2015 - 23:24
1   1

madem demiş ki;
o yastikta okadar tuy varmiydi la
02.09.2012 01:33:45
0   0

che demiş ki;
dunyayi yaratilisandan beri cinselik ve korku yonetiyor ,dizinin adi ACAYIP HIKAYELER....insanlari tanidikça kopegimi daha çok seviyorum

3   0

bihter demiş ki;
bn ilk defa izledim bu dizi mi desem kısa metraj fılmi ne igrenç bişidi bu gercek olamaz konusu bıle yok ne bnzedıgıde mechul zaten o potlek göz işin içinde olunca tahmin etmeliydim

1   0

sýrtlan demiş ki;
hiç güzel degildi

2   1

Ayhan demiş ki;
Bu tip filimler satanist ögeler taşıyan karanlık düşünce tohumlarını bilinç altına ekmeyi amaçlayan propagandalardır.Yaratıcı Düşünce Yasalarına göre bilinç altına ekilen düşünceler yeterli yoğunlukta tetiklenirse (mesela çok korktuysanız)frekansına paralel deneyimleri hayatınıza çeker.Amaç Lucifer ın zombi ordusuna yeni köleler katmaktır.

0   1

özgür demiş ki;
insanlar istediğini üretip yayınlamakta serbest(normal şartlarda) ama bizim ülkemiz yasaklar ülkesi olduğu için böyle atıp tutanlarda olacak malesef.izleyip izlememek kişiye kalmış.beğenmeyen izlemez beğenen izler. bu tarz yapımlar yapılmasın edilmesin demek kişinin tekelinde değildir oyuzden boşuna çene ve kafa yormayın.

0   2

Marooc demiş ki;
Yine mukemmel olmus.. Ellerinize saglik

0   1

wolwos demiş ki;
Sakin merak edip izlemeyin bu bölümü...Keske yukarda ki arkadasin tavsiyesini yapsaydim..Izelemeyin sakin zaman kaybi yalnizca...Cok cok sacma-----..

1   1

ibrahim demiş ki;
kusura bakmayın ama böyle dizileri kimler yayınlıyor bilmiyorum ama izlediğim en kötü film kategorisindeler... zamanınıza yazık..izlmeye değmez..

1   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler