logo

Adını Kalbime Yazdım 10. Bölüm izle

Özet: Ömer ve Leyla arasındaki yakınlaşmaya tanık olan Halil deliye döner. Bir yanda kardeşi Dicle, bir yanda gözünden sakındığı Leyla vardır. Hışımla Bozbey konağı basar, Ömer’i tehdit eder ve Dicle’yi alır. Ya Ömer ile Dicle’nin nikahı yapılacak ya da anlaşma bozulacaktır. Leyla’nın Halil ve Ömer arasında bir tehdit olacağını anlayan Kureyşa, zorla da olsa Leyla’yı Mardin’den göndermeye karar verir.Öte yandan Kadir, Adana’da korkunç bir batağın içine saplanmak üzere olan Ceylan’ın izini bulur. Onu kurtarmak için yola çıkar ancak kendisini bekleyen acı sürprizden henüz habersizdir. Halil ve Ömer Leyla için son kez kozlarını paylaşacaklardır.
xece demiş ki;
Bence dizi toplistede , cok guzel gidiyor , dusmanolanlar iki guclu karektedeler ve dizi bir karekteri kötuluyup obur karekter , yuceltmiyorlar bakalim adil savsabileceklermi ? Halilde asik ve cook guzel de askini ifade ediyor... Cok heyecanli , Ömerin asbi tavirlari hic hos degil annesine cik disari diyebilecek kadar edepsiz!!
31.12.2013 - 01:34
0   0

nehir gökçen demiş ki;
Dizileri youtube'tan indiremiyoruz. Gereğinin yapılması rica olunur.
30.12.2013 - 22:05
0   0

Assoslu demiş ki;
Senaryoda bu tutarsizlik daha kac hafta surecek? Leyla hem akil verip, dikleniyor, hem susup olaylara surukleniyor. Saglik ocaginda yarali varken nicin odaya girenleri disari cikartmadi, Kureysa cik deyince de disari cikti, ciktigi yetmezmis gibi , hastasini birakop Halille cibe bimnip gitti..Bu daha il bolumde sonuna kadar birsuru anlamsizlik..Oyunculara yzaik diyecegim, yore dizisi, o yoreden izleyeni olur herhalde..Ben artim izlemeyecegim...
29.12.2013 - 11:12
0   0

hatalı 34 demiş ki;
Bu dizide böyle devam edip izleyenleri aptal yerine koyarlarsa bazı diziler gibi çöp olacak ve yazık olacak
29.12.2013 - 00:52
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler