logo

Masumlar Apartmanı 10.Bölüm izle

Özet: Masumlar Apartmanı 10.Bölüm izle Full 17 Kasım 2020 tarihli trt1 dizisi tek parça olarak hd kalitede Masumlar Apartmanı son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 17/11/2020
hüsameddin demiş ki;
Hayatın içinden bir çok gerçeğin yansıtıldığı, güzel bir senaryo. Abartı gibi gelen sahnelerin ise gerçekte yaşanmış olması, görmediğimiz farklı dünyaları gösteriyor. Biraz düşündüğümüzde hepimizin içinde farklı duyguların varlığı mevcut.
3 yıl önce
2   0

Moonlight demiş ki;
Ah Gülben daha cocuk kalbinle Esat a vurulmussun. Ama radyoyu arayip o iftiralar olmadi. Birde Gülben i anlamakta bazen zorlaniyorum iyilesmek istiyor ama bir psikologa danismayi reddediyor. Halbuki biraz caba gösterse mesela sidikli carsaflari o korku bariyerini kirip makinaya atmayi denese,mesela mutfakta tek basinayken sebzeleri dörder defa yikamayi biraksa Safiye ye inat. Gülben zorla Esat i kendisine aşık ettirecek bu gidisle:) Birde aklima bir fikir geldi Han Esat i Gülben i iyilestirmek icin ondan yardim istese. Bu arada Esat in da gönlü Gülben e kaysa:) Neriman ve Ege sahneleri cok sevimliydi Neriman ilk defa kendini özgür hissetti,belkide ilk defa nefes aldigini hissetti. Neriman Ege sahneleri Han ve Inci sahnelerinden cok daha güzel. Ben Safiye yi Inci nin dedesine cok yakistiriyordum ama Safiye nin öldü sandigi genclik sevdasi cika geldi. Bakalim Naci yi hangi oyuncu oynayacak. Duyuma göre Tansel Öngel oynayacakmis. Umarim neden bunca zaman sonra cika geldigini mantikli birsekilde aciklarlar. Yani bilmeden Safiye nin oturdugu evin karsisina yerlesmisse cok sacma olur. Hadi Naci iyilestir Safiye yi,sevginin iyilestiremedigi hicbirsey yoktur❤️. Han in yukariki odayi Inci ye göstermesi sacma oldu,yok efendim esyalari atamiyorlarmis biriktiriyorlarmis. Aptal Inci de sidik,tuvalet kokusundan birsey anlamadi pes! Birde Han a sen normal kalmissin demez mi. Inci bir bilsen Han ablalarindan da daha deli. Han in yukariki odayi göstermesinden ziyade ablalarinda temizlik hastaligi oldugunu anlatmasi gerekiyordu. Bu hastaligin onlari nasil engelledigini,hayattan bircok seylerden mahrum kaldiklarini anlatmaliydi... Neyse haftaya bence eglence var Safiye artik hülyali bakislarla karsiki eve bakar durur:))
3 yıl önce
12   0

gulshy demiş ki;
Safiye tramvalı bir çocukluk geçirmiş unutmayın ki hasta insanlar baskalarını da hasta ederler. Hele ki aynı evin içindelerse. Senaryo daha yumuşamış geldi bana. Safiyeyi artık abartı sekilde bagırtmıyorlar cok sert geliyordu acıkcası. Han ile İnci de sonunda biraz sevgili gibiler mutlu anlayıslı . Gülben azıttı bu sefer de o baska...
3 yıl önce
4   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


İnci demiş ki;
Safiye yalnız kalmaktan korktuğu için ve annesinin, babasının, sevgilisinin onu yalnız koyduğunu düşündüğü için, hana, nerimana, gülbene onlar için yaptıklarını hazırlayaraq yanında tutacağını düşünüyor. O zaman onlarda kendilerinin ona borçlu olduklarını düşünüyorlar. Aslında çok seviyor onları ama kendine de engel olamıyor. Bilinçsiz bir şekilde yapıyor.
3 yıl önce
0   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


mira demiş ki;
emrys seni alakadar etmez benim yazduklarim yok artik..... burdadami özgürce yazilmamiz eletirliyor ?? Bu sayfa o nedenle mevcut ANCAK TEK HÜCRELILER ANLAMAZ!!!!!!!!! Yani aptal olan ben degilim.....
3 yıl önce
0   2

Pınar demiş ki;
tamda hayatın.içi kimler ve neler var ne acı hayatlar var bir daha gördük ve onlar biraz daha şanslı paraları var
3 yıl önce
8   0

Emrys demiş ki;
Safiyeyi kötüleyen bazı aptallar var. Hayatını görüyorsunuz kadının nasıl bu kadar iğrenç insanlarsınız sizce kendi isteğiyle mi öyle oluyor o aptal mira.
3 yıl önce
18   3

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


mira demiş ki;
safiye cok igrenc ve karakter yoksunu hic sevgi nedir bilmeyen bir tip herseyu defalarca yikiypr....OBSESSIF KOMPULSIVE oldugu icin.... Birazda karakterini pislikten arindirsin.....Zira cok pis bir karaktere sahip
3 yıl önce
6   52

dora demiş ki;
Anneleri tam TIRANMIS Yüz ifadesi cok korkunc babalari nesini sevmiski bu kadinin esmen körkunc
3 yıl önce
13   13

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler