logo

Masumlar Apartmanı 12.Bölüm izle

Özet: Masumlar Apartmanı 12.Bölüm izle Full 1 Aralık 2020 tarihli trt1 dizisi tek parça olarak hd kalitede Masumlar Apartmanı son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 01/12/2020
dora demiş ki;
gülben cok ileri gitti...onun yeri cezaevi degil akil hastanesi....
3 yıl önce
1   1

isimsizler demiş ki;
Ah be Han hep senin suçun ... Ya Esad ile Esra ya acıkla durumu rahatsızlar diye iş tehditlere kadar gelmiş. Hasta rahatsız idare edin bari.. İnsanlar haklı olarak tepki veriyor sonucta . Gülben e dah sert cıkmalıydı. Hayır yani polise gitmemelerini nasıl beklediler anlamadım ? tabi ki esra şikayet edecekti ve bence Gülben in daha beter seyler yapmaması acısından iyi korkutucu oldu.
3 yıl önce
2   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


DEMET demiş ki;
dizide tek tutarsız bulduğum şey = safiye ergenken kuzu kıvırcık saçları var (taamam kızı kaşı gözü çok benziyor diye almışlar ama!) bugünkü hali baya dümdüz saç... hikayede herhalde saçları da şu işten sonra düzleşti olmaz umarım, zira ilk 4 bölümün tadını alamıyorum ben artık...gülbene yazılan saçma sapan sahneler filan...
3 yıl önce
2   4

fatma demiş ki;
Hanin sürekli GülbenI korumasi olaylari bu raddeye geirdi. Esasinda bu Ailenin genlerinde var psikopatlik ve obssessif kompulsive(takinti)rahatsizligi Ayruca sevgisizlik ve Annelerinden yasadiklari travmalar...Ne cani suratli ve hain Anneki o öyle?? Safiye nesine hayranmiski o CADI Annenin??
3 yıl önce
5   2

Buse demiş ki;
Ahhhhh be Safiye neler çekmişsin. Yaşadıklarını gördükçe bu halde olmani daha iyi anlıyoruz:((
3 yıl önce
18   2

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler