logo

Teşkilat 9.Bölüm izle

Özet: Teşkilat 9.Bölüm izle Full 2 Mayıs 2021 tarihli trt1 dizisi hd kalitede tek parça olarak keyifle Teşkilat son bölüm izleme için sitemizde.
Yayınlandı: 02/05/2021
seda Sokulgan demiş ki;
Ilk 2,3 bolumu izledim. Maalesef begenemedim. Uzun omurlu olacagini hic sanmiyorum. Yinede tabiiki oyunculara diyecek birseyim yok. Onlar ellerinden geldigini yapmaya calisiyorlar.
3 yıl önce
0   1

RequiemAngeL demiş ki;
ilk Fragmanını görunce acaba dedim ama ne yazık ki olmadı. Hep havada kalan hep bir şeyler var ne yazık kı. Bu işe girmeden önce örneklerıne bu işler ıle alakalı kıtaplara yazarlara gerçekten bakılmalı. DAĞ serisinden 2 kişi koyalım tamam kafasından çıkılmalı cast seçımlerı hiç iyi değil. Yorumlarda arkadaşlar az çok belirtmiş daha fazlasını ekleyebılırım ama gerek yok çok uzun ömürlü bir iş olacağını sanmıyorum ıttırme kaktırma ıle bellı bır yere kadar gıdeceği daha ılk bölumlerınden hissettirdi kendını. Bu diziyi ayakta tutan şeylerın başında mıllıyetçılık geliyor başka bır şey değil. Böreklerın içine konulan ilaçla kamyonun üstünden kapı ıle atlama ıle olacak işler değil bunlar umarım. Bu işlere degınen daha ciddi daha sağlam bir internet dizisi gelir.
3 yıl önce
16   1

türkmahsusa demiş ki;
bu bölüm son sahneler haric iyi idi.Lakin yunanlılardan kaçış biraz saçma olmuş Yönetmen bu gibi konulara özen göstermeli.Biraz kitap okusun istihbarat kitapları okusun böyle basitce yunanistandan kimse kaçamaz ama yunanistana giriş yapılabilir Yunanistandan çıkmak içinse adaları kullandıklarını biliyoruz ama istihbaratımız bu kaçışlara niçin göz yumuyor işte bunu anlayamıyoruz Türkmahsusa
3 yıl önce
12   1

Umut demiş ki;
Bizim Ege denizinde herhangi bir kıta sahanlığımız kaldımı ki Türk jetlerinin müdahalesiyle Yunan jetleri anında geri dönüş yaptı????
3 yıl önce
2   33

Elif Havva Yıldız demiş ki;
Türk dizi tarihinin en iyilerinden biri olduğu muhakkak. Başarılarının devamını dilerim Teşkilat
3 yıl önce
4   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Ali demiş ki;
Mükemmel bir bölümdü hele son sahne izlerken birkez daha gurur duydum bu ülkeyle
3 yıl önce
7   0

Kaya demiş ki;
Bırak şu sözleri tabi amerikan filmlerinde helikopterden paraşütle uşak atarlar alkış yaparsınız 100 metreden adam araba ile uçar alkış yaparsınız arabalar seyir halinde kişi taksiden kamyona geçer alkış tutarsınız ama ilk defa bu denli bir film gördük Türkiye destek olacağınıza köstek olursunuz. Örnek gösterdiğin filmlerin saçma sapan sahnelerini görmemişsin sen demek ki sırf adı var diye örnek gösteriyorsun
3 yıl önce
10   37

counter-alfa demiş ki;
yukarıdaki arkadaş boş yapmış mis gibi dizi neyi çocukca geldi anlamadım
3 yıl önce
5   37

alfa demiş ki;
İkinci bölümden itibaren giderek saçma sapan bir dizi olmaya başladı. İlkokul müsameresi kıvamına geldi gelecek az kaldı. Ya arkadaş hiç bilmiyorsanız açın dizi kanallarını kaliteli yabancı aksiyon - casusuluk ( NCIS, NCIS L.A. , Berlin Station ... vs. ) izleyin, bedava yahu, ondan sonra adam gibi bir senaryo ve hikaye oluşturun. Bu oyuncular ile olmaz, yeni yüzler bulun, bu alet edavatla olmaz gerçek taktik techizatlar kullanın, USA da Türk Animatör var adam 15 bin dolara harika bir aksiyon kısa filmi çekmiş inceleyin. Dünya kadar paraya maledilen bir dizi ve seviyesi ilkokul müsameresi seviyesinde. Bu bizdeki dizi piyasası sırf para odaklı. " Gönül Dağı " dizisi istisna zaten tek istisna. Başka bir kaliteli dizi daha görmedim ben şimdilik.
3 yıl önce
38   17

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler