logo

Uyanış Büyük Selçuklu 31.Bölüm izle

Özet: Uyanış Büyük Selçuklu 31.Bölüm izle Full 10 Mayıs 2021 tarihli trt1 dizisi tek parça ve hd kalitesinde Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm izleme için sitemizde.
Yayınlandı: 10/05/2021
Yorumsuz demiş ki;
Kale kapısı düşmana o kadar kolay açılır mı? Adam gelmeden rum ateşi ateşlenir mi? Hemde bir adam için o kadar rum ateşini heba ettiler. Eee sonraki saldırıda ne yapacaklar. O gece gündüz yaptıkları kuleler boş imiş. hiç kullanmadılar. Boşuna beklemişler kaç bölüm. :) Son sahne tam bir vasattı. yazık olmuş emeğe. Benim için de bu dizi burada biter. Nizamı Mülk ve Zübeyde hatun tek başına konuşurken bırakmıştım diziyi. Halbuki konuşurken yanlarında veya onları izleyecek şekilde yakınlarında birileri olmalı. Bunu bilenler bilir.
3 yıl önce
1   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


deniz demiş ki;
tapar plansız hareket ettiği için hemen gidelim vuralım bitirelim dik başlı sencer gibi nerde nasıl adım atılır bilmiyor bak melikşaha nasıl attığı her adımda mantık.işliyor devlet böyle yönetilir.
3 yıl önce
3   1

Esra demiş ki;
Kesin Sencerle taparı birbirine düşürcekler hep emirleri sencer veriyor büyük olarak taparın emir vermesi daha mantıklı bence ve tapar en sonunda geri planda kalmaktan sıkılcak
3 yıl önce
16   4

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler