logo

Survivor 2021 121.Bölüm 16 Haziran izle

Özet: Survivor 2021 121.Bölüm izle 16 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 16/06/2021
Yadigar demiş ki;
Ya Ayşe ne kadar alçak bir kadınsın sen böyle durmuş durmuş oylama zamanı konu açmış defol git poyrazla stratejileriniz elinizde patlasın inş. Normal bir kadın gibi olsaydın kimse sana saygısızca davranmazdı
3 yıl önce
18   30

Barış demiş ki;
Kimse fark etmiyor mu ben son 3 bölümdür Berkayi hep Aleynaya ve Osmanlı karşı gün performansini verirken görüyorum ama mavilere gelince atışlarda hep ağır ve farklı yerlere atıyor bariz gorunuyo bu net..
3 yıl önce
14   10

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Bitches demiş ki;
Ayse tmm Anladik ismaili potaya sokup kendini acındırrarak İsmaili türk halkının önünde rezil etmek istiyorsunama biz senin gibi geri zekalı ve Ergen değiliz
3 yıl önce
59   46

Meryem demiş ki;
Bu ne saçma bir şey güler yüzlü olunca kilo dalgası yapabileceği anlamına mı geliyor yuh !
3 yıl önce
60   25

Demir demiş ki;
Ayseye laf atanlar utansin, kizi ne durumlara düşürmüşler kilosuyla dalga geçip ama siz hala yok İsmail demezdi diyorsunuz, şu kızın yakasından duşun artık ! Üstüne birde dişarıdan böyle dalga gecenler de var gerçekten utanın! Siz orda kimsenin gerçek yuzunu bilmiyorsunuz eger öyle birşey olmasaydı kız onu konseye taşımazdı!
3 yıl önce
66   42

Uchiha demiş ki;
Artik sadece kendi favinizi övüp gecseniz mi. Hep negatif cok sikildim gercekten. Desteklediginiz yarismaciyi övün. Hep bi baskalrina camur atiyosunuz ne gerek var. Artik sona gelinmis. Faviniz iyi yönlerini ortaya cikarin görenler desin vay be ne kadar yetenekli ne kadar iyi bir yarismaci aslinda. Artik yarismacilarin belli bir kitlesi var her birinin, sizin buraya gelip Ayse‘yi, Aleyna‘yi, Berkay‘i, Ismail‘i, Dora‘yi veya Poyrazi kötülemeniz ile hic bir yere varmiyosunuz. Yorumunuzu yapin tabi ama hakaretlere ne gerek var. Cok üzülüyorum bazen ne kadar ciddiye aliyosunuz bu yarismayi. Bence bugün Aleynanin Poyrazi yenmesi ve Aysenin ilk Kadin olarak bir Dokunulmazlik kazanmasi konusulmali onlar övünmeli. Ben burdan Aleynayi ve Ayseyi tebrik ediyorum ve bu sene bir Kadin Sampiyonu cikmasini diliyorum. Aleyna veya Ayse Fark etmez aslinda benim tabi gönlüm bir kisi tarafindan ama seneler sonra bir Kadin sampiyonu ne kadar da güzel olur. Ve Konsey de aslinda Aysenin Ismaile saldirmadigini cogu kisi anlamamis sanirim. Kiz bu zamana kadar kilosu ile yasadigi zorluklari dile getirmis. Ve bunu Dokunulmazligi kazandiginda yapmak istemis. Tani herkesin görüsü farkli… Ve poyrazi da tebrik etmek istiyorum cok huzurlu bir sekilde bitirmek istyio survivori oda artik farkina vardi sona geldiginin ve bu gpbleri kavga ve nefret ile gecirmek istemiyo.
3 yıl önce
26   5

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


baskentli (yettiniz be cinsler) demiş ki;
oyunlar hakkındada yorum yapmıcam artık cidden sıkıldım biz ha aleyna dedikçe bu kız oyun kaybediyor ulan arkadaş poyraz gibi güçlü rakibini elemeşsin ha bu sefer oldu diyeceğiz sen git ayşeye 5 sayı birden ver nedir bu abicim ayşeye geldinde ne oluyor sana elin ayağınmı birbirine giriyor anlamadık gittik ayşe sana gelince çok iki yüzlünün önde gidesin adam gibi kendisi yetirtemişsin ( ki ana babasına tek lafım yok) bi insansın yazık sana cidden lafa geldimi karşında bayan var demeyi biliyorsun da aylardır yapmadığın terbiyesizlik üstten bakma vs vs yaptığın aleyna ne oda kadın değilmi ? aa olurmu ama o senin hemcinsin sen ona dilediğini yapma hakkına ( acunun yüz vermesinden ) sahipsin yanlış anlaşılmasın arkadaşlar bırakın ben bi erkeğin kadına el kaldırmasına of demesine bile itiraz eden insanım ama ismail sana yapınca birden kadın olduğun aklına gelmiş ya cidden komiksinn sen ve ayrıca konseyde açman : ben mağdurumda mağdurum durumu yaratmak değilse bende bi halt bilmiyorum öyle ya aleyna potada :) ayşenin yaptığı şeyin adı hani survivor panorama ve extrada en alasını yapıyorlar ha heh işte o ALGI ben ismail ve aleyna olsam hiç birşeyi umursamam ve şu dakka yarışmayı terk ederim o kadar net belliki ayşe veya poyrazın şampiyon olacağı 3 yaşındaki bebe bile anlar yeminle ALLAHIM neymiş bu seneki maviler senelerdir gönüllü destekçisi ben bile düşünün kırmızı takım destekliyorum ya nesiniz abi sizler birer lord bebesi filanmı ? bitsinde kurtulak ya artık cidden baydı bunların bomboş muhabetleride bilmem neyleride siz dua edinde orda bi turabi nagihan hatta sahra yok şerefsizim o adayı size öyle bi dar ederdiki neye uğradığınızı şaşırır ortada kalırdınız son olarak eğer kendine birşey yapılmasını istemiyorsan ayşe hanım sende yapmıcaksın ( defolun gidin bi an önce ) biz ne adamlar gördük survivorda ayşe hanım survivor öyle bi yerki bazen şampiyonların ismi dahi unutulur bunuda bil 6 ay boyunca herşeyin dört dörtlük gider tek bi yanlışın akıllarda kalır çok örnek veririmde bu seneden vereyim yaver berkayın aleynayı söylemesi adamı şampiyonlukdan etti berbat ötesi kurgunun net bir şekilde belli olduğu ( batuyu iki kız elicek yersen ) şu sezonda sen şampiyon olda ayşe senide hemen UNUTALIM !!! yorum uzun ama okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür :))
3 yıl önce
23   15

Musti3870 demiş ki;
Hayretler içinde okuyorum hep bu kırmızı takımın fanlarını , bu nasıl bir kin nefret ve hakaret dolu yorumlar. Gecen biri beddua bile etti Ayşe nin ailesine sakat kalırlar inşallah diye tövbe ya . Arkadaşlar bu bir oyun kendinizi niye bu kadar yıpratan yorumlara giriyorsunuz yazık değil mi size değmez sakin olun az
3 yıl önce
86   19

Cansy demiş ki;
Sena keşke yorumunun alnından öpebilsem sonuna kadar katılıyorum her cumlene
3 yıl önce
23   13

uyurgezer demiş ki;
Ne Aleyna ne Ayşe ne Poyraz. Şampiyon BERKAY! Dora zaten elenir.
3 yıl önce
7   86

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler