logo

MasterChef 2021 57.Bölüm 4 Eylül izle

Özet: MasterChef 2021 57.Bölüm izle 4 Eylül tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Masterchef Türkiye 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 04/09/2021
Elif demiş ki;
Ahh Pelin ve Rabia naptinizzz artık birinizden birisinin gelmesi lazımdı.. Neyse Azize bakalım neler yapacak? Azize burcuyla aynı takımda birleşirse altta kalmaz Fatma abla gibi sevgi pıtırcığı değil çünkü. Bakalım bakalım...
3 yıl önce
7   2

beyzi demiş ki;
azize ablayı başta cok sevmiyordum cunku kimse onu hafife almamasına rağmen herkes beni hafife alıyor diyip hırsla yanlış şeyler söylüyordu, şimdi ise kendisini geliştirip azimle çalışıyor gibi geldi o yüzden bu gelişimi çok hoşuma gidiyor. Ayrıca mursel beklenti meklenti ne diyorsun ya, ben de ilk bölümde pelini çok yapılıyo sanmıştım ama kız gayet kibar olduğu gibi ve sonradan mutfak eğitimi almasına rağmen gayet iyi işler çıkarıyor eli lezzetli, sana da bunu konuşmak düşer beklentileri değil.
3 yıl önce
9   0

Fragman yorumu demiş ki;
Burcu komiksin vesselam
3 yıl önce
12   0

mursel demiş ki;
PELIN: burhan altintop un da dedigi gibi bir pelin den erkeklerin bazi beklentileri olur; bu pelin ses tonuyla, endamiyla, tavriyla/tarziyla, yaptirilmis gogusleriyle kisaca her seyiyle hakkini veriyor beklentilerin. SOMER CHEF: ne kadar kazaniyor bilmiyoruz ama her kurusu hak ediyor. bunu insan olan tadabilir mi diye dusunmuyor yiyor hem de ne yemek helal olsun.
3 yıl önce
1   18

DEMET MERMER demiş ki;
Araz Fransızca terimleri bu kadar DOĞRU kullandığın için teşekkürler... Muhtemelen bir Fransız okulundan mezunsun ama Türkçeye doğru entegre etmek de ayrı bir şey... Başarılar...
3 yıl önce
8   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler