logo

Yargı 4.Bölüm izle

Özet: Yargı 4.Bölüm izle Full 10 Ekim 2021 tarihli kanal d dizisi tek parça olarak hd kalitede Yargı dizisi son bölüm izleme için sitemizde.
Yayınlandı: 10/10/2021
Elif demiş ki;
Sizce de 12 parça biraz fazla olmamis mi
3 yıl önce
3   0

Admin Notu: Telif hakkı nedeniyle partlar bu şekilde eklenmiştir.

Tugce demiş ki;
İnsankar alismis tabi salak sacma dizilere.İlk bolumden kimin ne oldugunun anlasilmasina kaldiramiyor cogunun bunyesi boyle kaliteli isleri.Yillardir Turk dizilerinin ilk 2-3 bolumunu izler birakirdim.Cunku kim kotu, kim iyi, suclu kim hakli kim anlardim.Tabi bunda bircok iyi yapim-produksiyon isler izlememin de etkisi var.İlk defa uyarlama falan yapmadan guzel bir is cikarmislar.Fikir cok ama cok orjinal olmasa da olaylar guzel baglaniyor.Oyunculuklar hatri sayilir iyi.Sonunda ask dizisine cevirmezlerse izlerim.Bu arada siteyi yeni kesfettim.Admin saygilar;)
3 yıl önce
3   0

Gülbahar demiş ki;
Tek kelime ile harika bir bölümdü.emrği geçenlere teşekkürler.admin teşeklürler.tüm dizilerimi buradan izliyorum
3 yıl önce
2   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


DEMET MERMER demiş ki;
Başından beri çok beğenerek izliyorum ama olaylar umarım artık izleyicinin takip etmesini zorlaştıracak boyuta gelmez daha fazla, zira gidişat o yönde... Hiç birimize, başımızı 3 saniye başka yere çevirmeye imkan tanımayacak hikaye lazım değil neticede... Admin hızın için çok teşekkürler her zamanki gibi...
3 yıl önce
17   0

Admin Notu: Teşekkürler, iyi seyirler.

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler