logo

Mahkum 1.Bölüm izle

Özet: Mahkum 1.Bölüm izle 14 Aralık 2021 tarihli fox tv dizisi tek parça ve hd olarak Mahkum son bölüm izleme için sitemizde.
Yayınlandı: 14/12/2021
Bella demiş ki;
Bir Rus filmi vardı daha sonra hollywood tarafından da sinemaya alınmıştı. Sahiz profdu ve çok önemli bir buluş yapmıştı, en samimi diğer prof arkadaşı ise cokebilmek için bir kiralık katil tutmuştu onda aynı şekilde eşini öldürüp bu prof üstüne atmıştı.. Başlangıç aynı Türk versiyonu.. Ama ülkede savcı hakim, barester vs vs nasıl calisir, is alanları nerede sınırları var ve nerede biter bilmiyorum ama dizi oyuncularımızin performansı harika. Oyunculuklari mükemmel. Katil rolünde pisikopat sahiz tek kelime ile harika oynadı..!
2 yıl önce
0   0

Burcu demiş ki;
Gecen sezon savcili bir dizi tuttu, artik her kanala savcili bir dizi yaparlar. Ismail Hacioglu performansi muhtesemdi. Dizilerde mantik aramak, cok hayali bir beklentiye girmemek gerekiyor. Zaten fakir halkin vakit gecirmesi icin hazirlanan projeler, bir sürü insan calisiyor, bir sezonda olsa devam etmesini Isterim,hayat zor , önümüz kis.
2 yıl önce
6   5

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Berke_em demiş ki;
savcımı maceracımı anlayamadım savcılığa savcılara hakaret
2 yıl önce
5   21

hande demiş ki;
komedi dizisi gibi. savcı suçlunun arkasından koşuyor :)))) avukatta ilkokul çocuğu gibi fırfırlı etek :))) savcı rolü oyuncuya hiç mi hiç yakışmamış..
2 yıl önce
11   42

asu demiş ki;
bekledigim dizi ,,,
2 yıl önce
40   8

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler