logo

MasterChef 2021 138.Bölüm 20 Aralık izle

Özet: MasterChef 2021 138.Bölüm izle 20 Aralık tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Masterchef Türkiye 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 20/12/2021
MAX demiş ki;
Burcu basim agridi, bi sus motorun sogsun
2 yıl önce
13   0

Ars demiş ki;
Yani bukadar açıklamayı kime yaptın bilmiyorum ama kimse tınlamamış gibi ama benimde gördüğüm aynı durum söz konusu davranışları kendilerinden bi hayli soğuttu bir gerçek hak eden kAzansız diyelim
2 yıl önce
6   3

ppm demiş ki;
Olup bitenleri sadece ve yalnızca kibirin doğurduğu küstahlıkla izah edebiliriz!!! Her ikiside bu yolculukta kaybeden şahıslardır....başından beri Burcu her kime saldırmış olsa bile bunlara yani parantez içinde "zalimliklerine" göz yuman ve olumsuzluklarını onaylayan,alkışlayan bir Dilara var idi ... Şimdi kendisi Burcu tarafından saldırıya uğrayınca diğer elenen kızların hal ve tavırlarını iyice kavradı ve manidar bir hakikate sahip oldu amma ve lakin çok geç kaldı zira birlikte güç doğar,kızlar birbirini yediler daha doğrusu bu iki güçlü kızlar sayesinde öyle kolay kolay diğer kızların gitmeleri de mümkün gibi görünemezdi... malesef hırs ve ihtiras insanı insandan ediyor,bundan binaen umarım her ikiside elenir......saygılarımla..!!
2 yıl önce
13   5

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler