logo

Teşkilat 33.Bölüm izle

Özet: Teşkilat 33.Bölüm izle Full 6 Şubat 2022 tarihli trt1 dizisi hd kalitede tek parça olarak keyifle Teşkilat son bölüm izleme için sitemizde.
Yayınlandı: 06/02/2022
hüseyin demiş ki;
piramit ve içinde tek göz. bu masonik bir simgedir. özellikle de yüksek dereceli masonlukta ve tabii ki de farmasonlukta bilhassa çok kullanılan simgelerdendir. tek göz ise tanrının her şeyi gören gözüdür onlara göre. ve 1 abd dolarının üzerindeki piramidin en tepesindeki gözle aynı anlamsal özellikleri barındırır. fakat burada göz piramidin tam ortasındadır ki; bunun manası ise bu toplantıya katılanlar yani farmasonlar ve yüksek masonlar piramidin tam ortasında bulunurlar.
2 yıl önce
5   3

saadettin demiş ki;
ajan dizisi zannetmiştim zehirlenenlerin tepkilerini görünce küçük tiyatro oynadığını düşündüm yabancı diziler gibi gerçek oyunculuk ve bilimkurgu yok malesef kalite düşük keşke yüksek olsaydı üzgünüm teşekkürler
2 yıl önce
4   14

hüseyin demiş ki;
bazılarımız hala devletten bahsediyor. devlet 20 yıl önce bitirildi. yerini sermaye aldı maalesef!. ordudan tut yargıya eğitime polise en başta da ekonomi 20 yılda adım adım küresel sermaye eline geçmiştir. teşkilat da hala devlet diye aslında küresel sermaye merkezlerince kurulmuş yeni oyunun içine çekilmiştir. bunun üzerinin örtülmesi için daha süleyman şah türbesini koruyamayacak hale getirilmiş Türkiye bu güce sözde kafa tutuyor senaryolarıyla halk uyutulmaktadır. 1950 de nato içimize girip gladio yapılanmasıyla ülkeyi natoya bağlamıştı. 2010 dan itibaren ise abd ve nato merkezli bağlar çöüzülüp yerine ingiltere yani londra merkezli küresel sermayenin beyin takımına bağlanılmış bir türkiye yapısına adım adım geçilmeye başlanmıştır. şu dizide bir tane londra merkezli şer yapı ve operasyon gösteriliyor mu?. elbette hayır. çünkü 15 temmuzla ingiltere gladiosu türkiyeyi ele geçirdi. abd ingiltere çarpıştı ve o gece ingiltere yani Londra kazandı zaten türkiyemiz maalesef her halükarda kaybetti.
2 yıl önce
7   14

ortaligdan serdar demiş ki;
zamindi ortaligdan qardasim
2 yıl önce
4   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


kadir demiş ki;
BIR DEVLET KANALINDA NASIL BOYLE BIR SAHNEYE IZIN VERLIYOR NE DEMEK ANKARAYA KITLE IMHA SILAHI ATIP INSANLAR OLDURULECEK DENILIYOR ??? BURDAN KIMLERE NEYIN MESAJI VERILIYOR ????
2 yıl önce
5   15

Deniz demiş ki;
Cok cok acemice ve basit senaryo! Kesinlikle zayif Produktion ve bircok sahne kurtlar vadisinden kopya. Diziyi sirf esimle basladigim icin izliyordum ama sabr da buraya kadarmis. Cocukca bir dizi
2 yıl önce
8   12

Serdar Zehra demiş ki;
Çok güzel bir dizi yaaaaa
2 yıl önce
46   6

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler